Politika Zasebnosti

Zadnja sprememba: 01. september, 2020

Politika M.Kabinet d.o.o. je spoštovanje vaše zasebnosti glede informacij, ki jih lahko zbiramo med upravljanjem našega spletnega mesta. Ta pravilnik o zasebnosti je na https://m-kabinet.si (v nadaljevanju "mi"). Spoštujemo vašo zasebnost in smo zavezani varovanju osebno prepoznavnih podatkov, ki nam jih lahko posredujete prek spletnega mesta. Sprejeli smo to politiko zasebnosti in jo objavili, da bi pojasnili, katere informacije se lahko zbirajo na našem spletnem mestu, kako uporabljamo te podatke in v kakšnih okoliščinah lahko podatke razkrijemo tretjim osebam. Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za informacije, ki jih zbiramo prek spletnega mesta in ne velja za naše zbiranje informacij iz drugih virov.

Ta pravilnik o zasebnosti skupaj s pogoji storitve, objavljenimi na našem spletnem mestu, določa splošna pravila in pravilnike, ki urejajo vašo uporabo našega spletnega mesta. Glede na vaše dejavnosti ob obisku našega spletnega mesta se boste morda morali strinjati z dodatnimi pogoji storitve.

Obiskovalci spletnih strani
Tako kot večina operaterjev spletnih strani tudi M.Kabinet zbira neosebne podatke, ki jih spletni brskalniki in strežniki običajno dajejo na voljo, na primer vrsto brskalnika, jezikovne nastavitve, referenčno spletno mesto ter datum in čas vsake zahteve za obiskovalce. Namen M.Kabinet pri zbiranju neosebnih identifikacijskih informacij je boljše razumevanje, kako M.Kabinet uporablja spletno mesto. Občasno lahko M.Kabinet v celoti objavi neosebne podatke, npr. g. z objavo poročila o trendih uporabe svojega spletnega mesta.

M.Kabinet zbira tudi potencialno osebne podatke, kot so naslovi Internet Protocol (IP) za prijavljene uporabnike in za uporabnike, ki puščajo komentarje na https://m-kabinet.si. M.Kabinet razkrije samo prijavljene naslove IP uporabnikov pod enakimi pogoji, kot jih uporablja, in razkrije osebno identifikacijske podatke, kot je opisano spodaj.

Varnost
Varnost vaših osebnih podatkov nam je pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen. Čeprav si prizadevamo za uporabo tržno sprejemljivih sredstev za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njegove popolne varnosti.

Povezave do zunanjih spletnih mest
Naša storitev lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno mesto te tretje osebe. Svetujemo, da pregledate pravilnik o zasebnosti in pogoje storitve vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.
Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti ali prakse katerega koli spletnega mesta, izdelkov ali storitev tretjih oseb.

Varstvo nekaterih osebno prepoznavnih informacij
M.Kabinet razkriva potencialno osebno prepoznavne in osebno prepoznavne podatke samo tistim svojim zaposlenim, izvajalcem in povezanim organizacijam, ki morajo te podatke poznati, da bi jih lahko obdelali v imenu ;.Kabinet ali zagotovili storitve, ki so na voljo na spletnem mestu M.Kabinet. Nekateri od teh zaposlenih, izvajalcev in pridruženih organizacij so lahko zunaj vaše matične države; z uporabo spletnega mesta M.Kabinet soglašate s prenosom takšnih informacij nanje. M.Kabinet ne bo nikomur prodajal potencialno osebno prepoznavnih informacij. Razen svojih zaposlenih, izvajalcev in pridruženih organizacij, kot je opisano zgoraj, M.Kabinet razkriva potencialno osebne in osebno identifikacijske podatke le kot odgovor na sodni poziv, sodno odredbo ali drugo vladno zahtevo ali kadar M.Kabinet v dobri veri meni, da je razkritje razumno potrebno za zaščito lastnine ali pravic M.Kabinet, tretjih oseb ali javnosti na splošno.

Če ste registrirani uporabnik https://m-kabinet.si ali ste poslali svoj e-poštni naslov, vam M.Kabinet lahko občasno pošlje e-poštno sporočilo, v katerem vam bo povedal nove funkcije, zahteval povratne informacije ali pa vas bo sproti obveščal o dogajanju na M.Kabinet. Če nam pošljete zahtevo (na primer prek podpornega e-poštnega sporočila ali prek enega od naših mehanizmov povratnih informacij), si pridržujemo pravico, da jo objavimo, da bomo lažje razjasnili ali odgovorili na vašo zahtevo ali si pomagali podpirati druge uporabnike. M.Kabinet sprejema vse ukrepe, ki so razumno potrebni za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem ali uničenjem potencialno osebno prepoznavnih in osebno prepoznavnih informacij.

Skupna statistika
M.Kabinet lahko zbira statistične podatke o obnašanju obiskovalcev svoje spletne strani. M.Kabinet lahko te podatke javno prikaže ali jih posreduje drugim. Vendar M.Kabinet ne razkriva vaših osebno prepoznavnih podatkov.

Piškotki
M.Kabinet za izboljšanje vaše spletne izkušnje uporablja "piškotke", podobne tehnologije in storitve, ki jih nudijo drugi, za prikaz prilagojene vsebine in shranjevanje nastavitev v računalniku.

Piškotek je niz informacij, ki jih spletno mesto shranjuje na računalniku obiskovalca in ki jih brskalnik obiskovalca posreduje spletnemu mestu vsakič, ko se obiskovalec vrne. M.Kabinet uporablja piškotke za pomoč pri prepoznavanju in sledenju obiskovalcem, njihovi uporabi našega spletnega mesta in njihove nastavitve dostopa do spletnega mesta. Obiskovalci M.Kabinet, ki ne želijo imeti piškotkov na svojih računalnikih, bi morali v brskalniku nastaviti, da zavrne piškotke pred uporabo spletnih strani M.Kabinet. Z zavrnitvijo piškotkov nekatere funkcije spletnih strani M.Kabinet morda ne bodo delovale pravilno.

Z nadaljevanjem obiska na našem spletnem mestu brez spreminjanja nastavitev piškotkov potrjujete in se strinjate z uporabo piškotkov M.Kabinet.

Spremembe politike zasebnosti
Čeprav je večina sprememb verjetno manjših, lahko M.Kabinet občasno spremeni svojo politiko zasebnosti. M.Kabinet spodbuja obiskovalce, da pogosto preverjajo to stran glede morebitnih sprememb politike zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba tega spletnega mesta po vsaki spremembi tega pravilnika o zasebnosti bo pomenila vaše sprejetje takšnih sprememb.

Kontakt
V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja glede naše Politike zasebnosti nam pošljite vprašanje.